expovet@gmail.com | +32 (0)468 12 88 21

#

De Expovet commissie
Verantwoordelijke Expovet

Ik ben Laura Michelle Veenstra, 23 jaar en 1e Master Diergeneeskunde student. Dit jaar is het aan mij de eer om hoofdverantwoordelijke van Expovet te zijn, na vorig jaar medeverantwoordelijke te zijn geweest. Deze functies spraken me meteen enorm aan want naast mijn medische interesse en passie voor dieren was management ook altijd iets wat ik interessant vond. Afgelopen jaar heb ik ontzettend veel dingen bijgeleerd op vlak van communicatie, teamwork, planning en overzicht houden. Ik kijk erg uit naar aankomend jaar naar alle kansen en uitdagingen die ons te wachten staan. Gelukkig hoef ik het zeker niet alleen te doen dit jaar, maar heb ik Joanna en een zeer gemotiveerd team om Expovet 2020 tot een top-editie te maken. Hopelijk zien we u op 24 of 25 oktober 2020!

Medeverantwoordelijke Expovet

Ik ben Joanna Eijssen, 19 jaar en ik zit momenteel in mijn 2e bachelor diergeneeskunde. Dit jaar vervul ik de taak van Medeverantwoordelijke. Deze functie geeft mij de mogelijkheid om veel variabele taken uit te voeren maar vooral ook om nieuwe contacten te leggen. Samen met een geweldige commissie zullen we er alles aan doen om er dit jaar weer een spetterende editie van te maken.

Drukwerk

Hoi allemaal! Ik ben Inez en zit nu in mijn 3e bachelor. In mijn eerste jaar bij Expovet vervul ik de functie drukwerk. Dit houdt in dat ik alles wat op papier moet komen te staan voor mijn rekening neem. Dit gaat van inkomkaarten tot boekjes, flyers en posters. Ik hoop dit creatief te kunnen invullen en terwijl nog wat bij te leren over Expovet voor de komende jaren. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen!

Bar

Mijn naam is Rick Hensema, ben 21 jaar en momenteel student 3e bachelor. Ongeveer drie jaar geleden ben ik vanuit Oost-Groningen (Noord-Nederland) naar Gent verhuisd om hier mijn studie te volgen. In de bourgondische levensstijl van deze prachtige stad voel ik mij helemaal thuis! De afgelopen jaren heb ik met plezier mijn steentje bijgedragen aan de bediening op de beurs. Als nieuw lid van de commissie ben ik aankomende editie samen met Alec Van Hoever verantwoordelijk voor de bar op Expovet. Ik kijk er alvast naar uit om voor u klaar te staan!

Catering

Hallo allemaal! Wij zijn Lysanne en Hélène en wij verzorgen de catering op Expovet. We zijn twee gemotiveerde 1e master studenten die je regelmatig tegenkomt op een lezing, een cursus of in de Peerdestal. Buiten dat zijn we verzot op dirigeren en eten. Ideaal dus om een gigantische keuken te leiden!!

Dit jaar zorgen we ervoor dat niemand met een lege maag naar huis moet gaan. Van de 10 - uurtjes tot de 4 – uurtjes. Heerlijke snacks zijn er altijd te vinden! De bokes mogen thuis gelaten worden, want ook voor een lekkere lunch moet je niet naar de IKEA gaan. Als kers op de taart wordt, vroemt de beste foodtruck van heel Gent naar Expovet om alle nachtelijke hongertjes te stillen!!! Onze buik gromt er alvast van! Tot dan.

Toolbox

Hallo allemaal, ik ben Josephine De Proft. Ik word dit jaar 21 jaar en zit momenteel in mijn 3de bachelor. Vaak kan je me terugvinden op een podium, zowel acterend als viool spelend en in mijn vakanties ben ik animator bij Kazou Gent. Dit jaar mag je me ook verwachten op expovet waar ik de functie van toolbox zal vervullen. Kortom betekent dit dat ik ervoor zal zorgen dat de standen in de juiste grootte aanwezig zijn maar ook voorzien zijn van de nodige stoelen, tafels, zetels, elektriciteit, enz. zoals gevraagd door de standhouders. Ik sta ook altijd open voor een gezellige babbel dus kom zeker eens hallo zeggen op expovet, tot dan!!

Startersdag

Hoi! Mijn naam is Rebecca Jacobs. Ik zit in het 3e bachelor en kom uit Brugge. Contacten leggen doe ik graag, dus spreek me gerust aan! Laat het feit dat ik judo doe en een zwarte band heb, je niet afschrikken. Dit jaar ben ik Startersdagverantwoordelijke. Op Startersdag verwelkom ik iedereen met een lach maar vooral de laatste jaars. Voor hen organiseer ik een avond vol leuke interessante ervaringen van beginnende dierenartsen tot de dierenartsen met een vat vol verhalen. Daar aan gekoppeld, neem ik de studenten mee op rondreis tijdens Expovet bij de verschillende bedrijven. Tot dan!

Studentenwerving en website onderhoud

Hi allemaal! Mijn naam is Joshua, student eerste master diergeneeskunde en ik ben de verantwoordelijke voor de studentenwerving en website. Expovet is een initiatief dat steunt op het werk van studenten zowel in de commissie als op het weekend zelf. Zonder de inzet van gemotiveerde studenten zouden wij Expovet niet kunnen runnen, zorgen dat we er genoeg hebben om het vlot te laten verlopen is dan ook belangrijk. Aan de andere kant is het ook van belang dat informatie omtrent onze volgende editie goed verspreid wordt via deze site en Facebook zodat iedereen op de hoogte blijft. Deze zaken vallen onder mijn takenpakket en ik hoop dat ik ook dit jaar weer mijn steentje kan bijdragen om de beurs tot een goed einde te brengen.

Lezingen
Mijn naam is Manon Dewulf en sinds 2019 bekleed ik de functie van ‘Verantwoordelijke voor de Lezingen’. Kortweg zorg ik voor de organisatie van de lezingen, dat houdt in: de organisaties/bedrijven contacteren, de zalen verdelen, het schema opstellen, de organisatie tijdens Expovet, ...
Naast mijn functie bij Expovet, zet ik mij ook actief in voor VSGh, waar ik de rol van PR-Extern op mij neem. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk van mijn vrije tijd te spenderen op het tennisveld of al lezend in de zetel. Zoals je kan zien, ben ik iemand die niet graag stil zit. Ik hou ervan om de handen uit de mouwen te steken en me met veel verschillende dingen bezig te houden.