expovet@gmail.com | +32 (0)468 12 88 21

#

Vetjob - waar werkzoekende en werkgevende dierenartsen elkaar vinden
 Elk jaar proberen we vernieuwende concepten met een meerwaarde toe te voegen aan Expovet.
Naar aanleiding van het debat van vorig jaar (de kloof tussen oudere en jongere dierenartsen) willen we dit jaar graag werkgevende en werkzoekende dierenartsen samenbrengen op Expovet.
 
Dit trachten we te doen door middel van Vetjob. Dit is een stand die ingekleed zal zijn met vacatures en contactgegevens van werkzoekende dierenartsen.
Gedurende het weekend van Expovet kunnen werkzoekenden hier binnenspringen om de vacatures per categorie aan de wand te bekijken. Zij kunnen ook een briefje achter laten met hun gegevens.
Voor de eigenlijke ontmoeting zal er zowel zaterdag als zondag een vetjob-café-uurtje zijn. Hier kunnen de aanbiedende praktijken, die de vacatures geplaatst hebben, en de geïnteresseerde dierenartsen elkaar kunnen ontmoeten. Dit kan aanleiding geven tot mooie samenwerkingen, waarbij beide partijen geholpen zijn.
 
Even voor de duidelijkheid: het is niet de bedoeling dat zowel de werkvragende als de werkaanbiedende partij, de hele namiddag op deze stand staan. We plannen een uur in waarop iedereen (dus zowel werkgevers als werkzoekenden) naar deze stand (vlak aan het terras) kan komen. De ontmoeting tussen beiden gebeurt op dat moment.
 
Heeft u vacatures openstaan en wil u graag deelnemen aan dit concept? Gelieve deze dan door te sturen naar expovet@gmail.com.

Graag wil ik nog vragen de boodschap te verspreiden, dit geeft het concept een hogere slagingskans. 

Indien u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren: 0032 (0)468 12 88 21.