expovet@gmail.com | +32 (0)468 12 88 21

#

Wat is nieuw?
Nieuw sinds 2016

Dit jaar proberen we alles te optimaliseren. Zo zijn de seminarieruimtes verhuisd naar hal 7, dit zorgt ervoor dat de bijscholingen, casussen en demonstraties in optimale omstandigheden bijgewoond kunnen worden. 

De debatten van editie 2015 worden doorgetrokken, de onderwerpen van dit jaar zijn minstens even interessant! 
Ga naar debatten voor meer informatie.

VetJob is een stand waar werkzoekende en werkaanbiedende dierenartsen elkaar kunnen ontmoeten. Er zal zelfs een VetJob-café-uurtje zijn waar geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten. 
Dit concept is een vrucht die voorkomt uit het debat van vorige editie: 'de kloof tussen de oudere en jongere generatie dierenartsen'.


Nieuw sinds 2015

Op deze jubileumeditie willen we graag de vernieuwde aanpak van vorig jaar doortrekken. Zo is er dit jaar plaats voor 2 debatten en een dag vol casuïstieken. Ook gaan de bijscholingen niet meer plaatsvinden in het verafgelegen voorgebouw van Flanders Expo, maar bouwen we dit jaar zelf 3 seminarieruimtes in de beurshal.
Talloze studenten zullen het weekend van 24 en 25 oktober paraat staan om er een schitterende jubileumeditie van te maken en we hopen jullie dan ook opnieuw in grote getale te mogen verwelkomen!
Nieuw sinds 2015 is ook deze site. Zo blijft expovet ook online innoveren.
Nieuw sinds 2014

De Expovet Demozaal.
Dit is een zaal die gereserveerd kan worden door onze exposanten.Hierin worden nieuwe producten voorgesteld, lezingen gegeven, nieuwe toestellen gedemonstreerd,... voor het aanwezige publiek op de beurs.
Nieuw in 2014 is ook dat expovet 2 beursdagen is in de plaats van 3. Dit gebeurde in overleg met de standhouders. De openingsuren op deze 2 beursdagen werden wel langer.
Nieuw in 2014 is ook de expovet app. Deze is gratis te downloaden.