expovet@gmail.com | +32 (0)468 12 88 21

#

Debatten
Zaterdag 5 november
15.00u: Het beleid van Minister Ben Weyts

Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts zal op zaterdag 5 november zijn beleid toelichten. Hij zal het hebben over problematieken omtrent dierenwelzijn waar practici dagdagelijks mee geconfronteerd worden. Kom zeker even luisteren naar dit uniek moment!
Zondag 6 november
14.30u:  De kansen en bedreigingen voor de diergeneeskunde anno 2016 gezien door de bril van managers met roots in de diergeneeskunde
 
Een debat met gastsprekers dhr. Paul Lembrechts(CEO vrt), dhr. Piet Vanthemsche (Oud-voorzitter van de Boerenbond) en dhr. Pol Vanacker (Managing Director bij ERA vastgoed). Deze 3 heren hebben een diploma diergeneeskunde en vormen samen een panel. Ze zullen kort hun loopbaan als niet-practici toelichten. Daarna stellen practici uit heel Vlaanderen een aantal kansen en bedreigingen voor de diergeneeskunde voor. De panelleden geven hun eigen visie over de aangekaarte thematieken vanuit hun achtergrond als managers.
Uiteraard wordt er bij elke stelling/thema de mening van het publiek gevraagd aan de hand van een digitaal stemsysteem: de welbekende ‘stembakjes’.